tirsdag 28. desember 2010

Helt ute av tellinga nå

Is there anybody out there?

Beklager stort til alle som (i likhet med meg) hadde håpet på daglige gullkorn i denne snopstoppebloggen. Slik ble det ikke - av den enkle grunn at seinhøsten rett og slett ble for travel til bloggerier. Selv hovedbloggen min har gått for lut og kaldt vann, og jeg kjenner jeg har savnet bloggingen veldig. Hovedårsaken er salg av filmen vår, "Perler i Salten", som har blitt en skikkelig suksess, men også stort trøkk på den vanlige frilansjobben min.

Like fullt:
Prosjekt 365 går helt etter planen.
Ikke en smule av kjøpesnop har kommet inn i min munn!

I tillegg har jeg tatt krafttak ved hjelp av Roede-metoden og kvittet meg med sju overflødige kilo i perioden oktober-desember, og det er jeg svært fornøyd med. Nå passer alle klærne mine igjen!

Jul betyr hjemmebakte kaker og hjemmelaget snop, og det er deilig å unne seg noen godbiter.
Det er ikke snakk om fråtsing, bare en kontrollert munnfull i ny og ne, og det føles helt trygt.

Det koster meg ingenting å stå over twist, marsipanpølser eller kjøpekonfekt, som jeg egentlig liker veldig godt. De siste ukene har strengt tatt bare bydd på to merkbare utfordringer.
1) Da mannen min satte seg ved siden av meg i sofaen med øl og peanøtter mens vi så en film.
2) Da yngstejenta forsynte seg med potetgull med paprika om kvelden lille julaften. Dette har vært min faste lillejulaftenstradisjon siden jeg var lita jente. Stort sett den eneste dagen i året at jeg kjøper potetgull med paprika, for å nyte det med kald melk i et julepyntet hus. Jeg hadde faktisk vurdert å prøve å lage mitt eget potetgull, men fikk ikke tid :)

Etter nyttårsaften er det tilbake til Roede-prinsippene og hold vekten-kurs.
Pluss at jeg har besluttet å bruke mer tid på fysisk aktivitet.

Og jeg skal ALDRI mer bo med hånda i godteposen :)

Tudelu og nyt siste rest av jula :)

Dette var dag 80 - 285 igjen

3 kommentarer:

  1. Vet du hva? Jeg er mektig imponert på samme tid inspirert av din sterke vilje! For her viser du virkelig styrke og har all grunn til å være stolt av deg selv!!

    Nå er jeg temmelig fristet til å kaste meg med på denne bølgen, og stoppe alt som heter inntak av sjokolade og søte ting. Selv om jeg ikke er av den største "snope-knaskeren", så merker man med alderen at sukkeret legger seg raskere på sidebeina enn man vil erkjenne.. Så fra 1 nyttårsdag vil jeg også stoppe all inntak av snop.

    Takk for inspirasjonen og fortsatt lykke til!!
    Klem Anne Karin

    SvarSlett
  2. Så flink du er, Hanne!!!!! ER mektig imponert. Jeg kjente at jeg ble faktisk motivert også. Var flink i siste del av november frem til julaften. Så bikket det over i en stor fråtsefest. Nå sliter jeg litt med å komme på rett kjøl igjen. Har gjort det nå på nyåret ja. Men nå ble jeg veldig motivert. Takk, Hanne!!!!! Helgen måste ta slut!

    SvarSlett
  3. Anne Karin - så utrolig morsomt at du har blitt inspirert til å starte ditt eget antisnop-prosjekt. Du er jo hakket strengere enn meg, ettersom du sier nei til både kjøpt og hjemmelaget, men jeg heier på deg :)

    Eirin - sukk, ja. Helgen - og julen - måste ta slut. Takk for ros :)

    SvarSlett