onsdag 27. oktober 2010

Stabiliserende virkning

Jeg er typen som må spise ofte, og blir helt skjelven og uvel når jeg ikke får næring raskt nok.
Dette kan skje forbløffende kort tid etter forrige måltid. Lenge før de andre jeg spiste sammen med føler behov for påfyll.

Den siste uken har jeg registrert langt færre "usaklige tilfeller" av sult og MÅ HA MAT NÅ!

Dette tolker jeg som et tegn på at blodsukkeret har roet seg ned etter at det ble slutt på hyppige tilførsler av mye søtt.

Bra. Virkelig bra.

Dette var dag 18 - 347 igjen

4 kommentarer:

  1. Hei Hanne,

    Nå har jeg lest alle innleggene dine er, og er veldig inspirert! Du skriver så godt og ærlig om de daglige utfordringene ved å kutte ut industrikaloriene.

    Det hender en helg i ny og ne at jeg og mannen bestemmer oss for å droppe kjøpesnopet, og heller lager noe godt selv. Det er så mye mer hyggelig og tilfredsstillende å spise noe man har brukt tid på å lage selv :)

    Jeg har lagt meg til som følger av bloggen, og gleder meg til å lese mer om hvordan det går!

    Ha en fin dag!

    Hilsen Maria

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Ja, "raske" karbohydrater (les: sukker) tilfører blodet energi raskt (derav "navnet"), mens "langsomme" karbohydrater tilfører blodet energi saktere.
    Raskt inn, raskt ut.
    Sånn er det bare :-)
    Godt å høre at det stabiliserer seg. :-)

    SvarSlett